Karina Nøkleby Presttun | Scheiblers talentpris 2014
846
post-template-default,single,single-post,postid-846,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,vigor-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Scheiblers talentpris 2014

Scheiblerlogo

Det er en måneds tid siden jeg hadde en samtale med samboeren min om at vi må ta oss skikkelig sammen med pengene. Jeg har fått avslag på alle stipend jeg har søkt på i år, og jeg går faretruende mye i minus hver måned. Vi konkluderte med at det eneste som kunne redde året, var om noen ringte for å gi meg penger. Så lo vi.

Så ringte Kaci Kullman Five for å fortelle at Stiftelsen Scheibler ønsker å gi meg deres årlige Kunsthåndverkspris. Tenk at det går an! Så tusen, tusen takk. Det kom overraskende på meg. Det betyr at jeg kan utvikle mitt neste prosjekt i ro og fred. Gratulerer så mye til vinner av Designprisen, Hallgeir Homstvedt.

De som er i Oslo og vil komme på utdelingen  torsdag 4. september kl. 13.00 i Storsalen i Kunstindustrimuseet, St. Olavs gate 1 i Oslo må gjøre det. Og for de som har glemt hvor pen Andreas er i kjole så ligger det bilde av ham på pressemeldingen til Nasjonalmuseet her.

K

 

Stiftelsen Scheibler (the Scheibler Foundation) has decided to give me their Craft-award this year! It came as a complete surprise to me, and I’m very grateful. This will allow me to keep working on my next project.

If you happen to be in Oslo this Thursday, September 4th, you can join us in “Storsalen” at The Museum of Decorative Arts and Design, St. Olavs gate 1 at 13.00.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.