Karina Nøkleby Presttun | B-open 2014
856
post-template-default,single,single-post,postid-856,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,vigor-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

B-open 2014

b-open_logo

Helgen 12.-14. september er årets B-open helg med åpne kunstneratelierer over hele byen. Jeg er dessverre vekkreist den helgen, men Linn og Sigrid skal sitte for meg så døren min kan være åpen for de som vil komme inn. Det er snakk om lørdag og søndag fra klokken 12 til 17. Rommet er allerede ryddet, og min lillesøster Stina har hjulpet meg å henge opp noen arbeider. Så for de som har lyst å se hvordan atelieret mitt ser ut ryddig… C. Sundts gate 55, 2. etasje altså.

Les mer på B-open sine hjemmesider her.

 

K

 

For once my studio is actually tidy!  B-open open studios is only two weeks away. I’ll be away that weekend, but my friends Linn and Sigrid will be there Saturday and Sunday 12-17 at C. Sundts gate 55, 2nd floor. Check out b-open.no for full program and map.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.