Tomas innkjøpt // Main piece has been puchased

Hovedarbeidet fra utstilling min i Oslo, “Tomas og huset på Ask” er innkjøpt og går til KODE 1 (tidl. Vestlandske Kunstindustrimuseum) i Bergen. Dette kom som en fullstendig overraskelse på meg, men jeg er veldig fornøyd med at arbeidet blir i Bergen. Det er fint å tenke på at Tomas nå blir bevart, ikke bare i litterær forstand, men som del av vår visuelle kulturarv.

Mens jeg venter på ordentlige fotografbilder legger jeg ut noen jeg tok før han ble sendt til Oslo.

K

 

The main piece from the exhibition in Oslo “Tomas and the house at Ask” has been bought to KODE 1 in Bergen, Norway. This came as a complete surprise, but I’m very happy about it!

I’m waiting for a photographer to document the piece in Oslo, but in the meantime, here are some I took before sending him to Oslo: